Accions del document

Finalitza la convocatòria del 9è Premi Davyd Luque

Comparteix Share
La convocatòria de la 9a edició del Premi Davyd Luque a la Innovació en les TIC ha finalitzat amb el resultat de 17 propostes presentades. Des del Comitè Organitzador volem donar les gràcies a totes les persones que han participat i s'han implicat en la difusió i promoció del Premi. També volem agrair totes les propostes presentades, 10 per part de l'estudiantat, 5 per part del PAS, i 2 per part del PDI de la UPC. Podeu consultar una descripció breu d'aquestes propostes.

A partir d'ara, s'inicia el procés de revisió i avaluació de tots els treballs rebuts. La Comissió Tècnica d'Avaluació del Premi, formada per diversos experts en l'àmbit TIC, s'encarregarà de valorar les propostes perquè posteriorment el jurat efectuï el veredicte final del certamen. El jurat es reunirà a finals del mes de maig de 2013 i el seu veredicte es farà públic el mateix dia al web del Premi.

Properament, oferirem més detalls sobre el dia en què es reunirà el jurat i l'acte de lliurament de premis.

Barcelona. 18/04/2013
darrera modificació: Abril 2013
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   UPCnet.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech