Accions del document

Anunciem els guanyadors del 9è Premi Davyd Luque

Comparteix Share
La proposta "UPCacademy. Plataforma interactiva para la enseñanza", dels autors Rolando Chacón, Enrique Mirambell i Esther Real, ha estat la guanyadora del 9è Premi Davyd Luque. El jurat ha determinat com a segon premi "Collaborative TextBook", projecte presentat per Sergio Ramirez
El Jurat del 9è Premi Davyd Luque, després d'estudiar les valoracions elaborades per la Comissió Tècnica d'Avaluació, ha seleccionat els treballs guanyadors de la present edició del certamen; procés en el qual s'ha valorat la viabilitat, l'aplicabilitat i l'impacte dels projectes com a serveis per a la UPC.

- La iniciativa que s'ha alçat amb el primer premi, dotat amb 4.000 euros, ha estat UPCacademy. Plataforma interactiva para la enseñanza, dels autors Rolando Chacón, Enrique Mirambell i Esther Real, professors del Departament d’Enginyeria de la Construcció de la UPC. El Jurat ha valorat molt positivament aquesta proposta, basada en l'aplicació de la gamificicació en l'aprenentatge, pel seu caràcter innovador.
Descripció de la proposta:
"UPCacademy es una plataforma basada en la “Gamification”, abierta e interactiva para la enseñanza de la disciplina impartida por el “Grupo”. Sus objetivos son vincular las nuevas formas de experiencia de los usuarios con las nuevas necesidades educativas garantizando la movilidad y ubicuidad y visualizando la educación del futuro, lo cual implica el aprendizaje continuo durante la vida, o life-long learning."
Podeu consultar el treball i el resum.

- El segon premi, dotat amb 2.000 euros, és per a la proposta Collaborative TextBook, presentada per Sergio Ramírez, estudiant del Centre de Formació Interdisciplinària Superior (CFIS) de la UPC. El Jurat ha destacat aquesta proposta pel seu foment de l'aprenentatge col·laboratiu.
Descripció de la proposta:
"CTB es un motor de apuntes online colaborativo. Permite a los estudiantes consultar, crear y mejorar sus apuntes de forma interactiva, compartirlos con sus compañeros, hacer anotaciones y realizar y responder consultas.
El objetivo es conseguir que el estudiante sea proactivo con sus estudios, al tiempo que otorga al profesor una herramienta de valor inestimable para la supervisión.
"
Podeu consultar el treball i el resum.


El Jurat, presidit per Antoni Giró Roca, rector de la UPC i format per Mònica Sala Gómez, presidenta de la Comissió Econòmica del Consell Social de la UPC; Josep Casanovas García, Conseller Delegat d'UPCnet; Victor Huerta Cerezuela, Director d'Informàtica de la UPC; Carlos Balot Toldrà, Director d'UPCnet i Rosa Castro Cabrera, Directora de Innovació d'UPCnet, ha volgut destacar com a elements clau a l'hora d'escollir les propostes guanyadores, l'aplicabilitat i l'enfoc clar per millorar els serveis TIC de la UPC del futur.
darrera modificació: Juny 2013
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   UPCnet.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech