Accions del document

El Premi Davyd Luque a la Innovació en les TIC

Comparteix Share
Premi DLEl Premi Davyd Luque a la Innovació en les TIC, convocat anualment per UPCnet, la Universitat Politècnica de Catalunya i el Consell Social de la UPC, té com a objectiu incentivar a les persones que formen part de la comunitat UPC a desenvolupar idees innovadores en el camp de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC).

El Premi se celebra des de l’any 2005 i està impulsat pels propis treballadors d’UPCnet per retre homenatge al seu company Davyd Luque, que va ser tot un referent en la innovació en les TIC al llarg de la seva trajectòria professional.


La 10ª edició del Premi Davyd Luque, més a prop

Us comuniquem que pròximament us informarem de les noves bases de participació del Premi Davyd Luque a la Innovació a les TIC per a l'edició de l'any 2015. Un any més seguirem promovent la innovació tecnològica i l'aportació de propostes creatives a la comunitat UPC per millorar els serveis TIC d'aquesta universitat.

Com en edicions anteriors, podreu presentar més d’un projecte a partir de l'inici de la convocatòria, moment en què us informarem amb tot detall de les noves bases de participació.

Els premiats d'altres edicions opinen:


Rolando Chacón. Guanyador del Primer premi de la 9a edició, amb el projecte "UPCacademy. Plataforma interactiva para la enseñanza":

CometesUna iniciativa que nos motiva a canalizar aquellas ideas que nacen de la curiosidad y las ganas de hacer Universidad. Es muy satisfactorio descubrir que luego, estas ideas resultan inspiradoras para otras personas y nos animan a mejorar continuamente y aportar nuestros granos de arena a la UPCCometes 2


Jordi Valls i Ramon Martí. Guanyadors del Primer premi de la 8a edició, amb el projecte "Barcelona Tech Active Class (BTAC)":

CometesÉs molt satisfactori veure com la teva idea, el teu projecte, és ben considerat per altres persones, perquè el troben útil i creuen que realment els aportarà valor en la seva activitat, si es fa realitat; i més encara si és per a la teva Universitat...
Però la pròpia experiència del Premi, de pensar, d'imaginar, de remoure aquelles neurones que volen acomodar-se, d'engrescar-te amb una altra persona compartint idees, de debatre-les i polir-les fins a donar forma a un projecte comú viable i interessant ja és de per si un gran "goig intel·lectual" que compensa amb escreix l'esforç realitzat..Cometes 2


Daniele Lezzi i José Carlos Sancho Pitarch. Guanyadors del Primer premi de la 7a edició, amb el projecte "Augmented UPC":

CometesParticipating at the prize has been really stimulating because it's an initiative that aims to put in practice ideas coming from the research world which is usually a gap in our world.Cometes 2


Daniel Beneyto i Oriol Bosch. Guanyadors del Segon Premi de la 6a edició, amb el projecte "UPCcal":
Daniel: CometesA vegades et venen al cap idees i penses ostres això estaria bé, seria útil per a un bon grapat de gent. El Premi DL ens ha donat l'oportunitat de presentar aquesta idea, que hen cregut que seria útil per a la comunitat UPC i donar-la a conèixer, amb el valor afegit d'haver estat premiat per aquesta idea.Cometes 2

Oriol: CometesSer finalista del Premi reflexa que aquelles idees que a vegades et passen pel cap val la pena desenvolupar-les i plasmar-les en un document per presentar-lo a aquest premi. Potser els altres també les troben interessants!Cometes 2

Sara Pérez i Irene Escudé. Guanyadores del Primer premi de la 5a edició, amb el projecte "Directori UPC":

CometesGuanyar el premi va significar molta sorpresa i satisfacció personal, ja què és la primera vegada que participem en un concurs d’aquest tipus. Professionalment estem molt implicades amb els temes de comunicació i col·laboració virtual, i teníem moltes ganes de millorar el Directori i la Intranet de la UPC. Haver-hi aprofundit ha propiciat el moment idoni per tirar endavant aquest projecte, col·laborant amb UPCnetCometes 2.


Iolanda Garcia i Anna Ribas. Guanyadores de l'accèsit que el jurat va otorgar a l'edició 2009 gràcies al seu projecte "S2O":

Cometes Vam prendre la decisió de participar en el Premi tot i no tenir cap idea concreta per presentar. Alguna cosa se'ns acudirà... Amb aquesta idea en ment, en les estones que podíem fèiem pluja d'idees, paper en blanc i anar anotant tot el que ens passava pel cap. Fins que alguna cosa amb cara i ulls va sortir. A partir d'aquí, la resta va ser més fàcil. Calia mirar la viabilitat de la idea i plasmar-la sobre paper.

La proposta que vam presentar és una necessitat que els usuaris tenim i el fet que UPCnet es comprometi a tirar-la endavant fa que tinguem el convenciment hem aportat quelcom que pot canviar i millorar el dia a dia dels usuaris. A banda, és clar, de tenir la satisfacció personal d'haver guanyat una menció especial del Premi Davyd Luque 2009.Cometes 2.


Antoni Matamalas. Guanyador de la 3a edició del Premi Davyd Luque pel projecte "Remote Access Manager (RAM)":

Cometes El millor per a mi va ser descobrir si aquella petita idea que havia desenvolupat en unes quantes fulles era realment interessant i si hi havia persones que consideraven que ho era i més satisfacció encara, quan dos anys després la teva proposta està desenvolupada i funcionant en un entorn de producció realCometes 2.


Víctor Fernández. Guanyador de la 2a edició del Premi Davyd Luque pel projecte "Desenvolupament de serveis basants en xarxes d'igual a igual (P2P) a la comunitat UPC":

Cometes Participar en el certamen implica pensar una idea, desenvolupar-la, donar-li forma, fer-la crèixer i evolucionar-la. Presentar-me al premi, i eventualment, guanyant-lo m'ha recompensat en tots els aspectes possibles que es puguin imaginar. Una experiència inoblidable, de principi a fi. Repetiria sense dubtar-hoCometes 2.


José Antonio Tébar. Guanyador de la primera edició del Premi Davyd Luque gràcies al projecte "SIP-ToIP en GPL per a la UPC":

Cometes Guanyar el Premi ha suposat un gran motiu d'orgull. En primer lloc pel reconeixement professional que suposa veure que les teves idees no només són tingudes en compte sinó que també són útils. A més, presentar propostes al Premi t'ajuda a mantenir desperta i activa la part més creativa, sovint oblidada en el nostre dia a diaCometes 2.

darrera modificació: Desembre 2014
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   UPCnet.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech