Accions del document

Edició 2013

Comparteix Share
La novena edició del Premi va rebre un total de 17 propostes innovadores
Podeu consultar un resum de les 17 propostes que es van presentar, i en el cas de que els seus autors hagin donat el seu consentiment, podreu trobar-hi també els treballs complets.
Els projectes guanyadors de la novena edició del Premi van ser:
  • La iniciativa que es va alçar amb el primer premi, dotat amb 4.000 euros, va estar UPCacademy. Plataforma interactiva para la enseñanza, dels autors Rolando Chacón, Enrique Mirambell i Esther Real, professors del Departament d’Enginyeria de la Construcció de la UPC. El Jurat va valorar molt positivament aquesta proposta, basada en l'aplicació de la gamificicació en l'aprenentatge, pel seu caràcter innovador.
Descripció de la proposta:
"UPCacademy es una plataforma basada en la “Gamification”, abierta e interactiva para la enseñanza de la disciplina impartida por el “Grupo”. Sus objetivos son vincular las nuevas formas de experiencia de los usuarios con las nuevas necesidades educativas garantizando la movilidad y ubicuidad y visualizando la educación del futuro, lo cual implica el aprendizaje continuo durante la vida, o life-long learning."
Podeu consultar el treball i el resum.

  • El segon premi, dotat amb 2.000 euros, va ser per a la proposta Collaborative TextBook, presentada per Sergio Ramírez, estudiant del Centre de Formació Interdisciplinària Superior (CFIS) de la UPC. El Jurat va destacar aquesta proposta pel seu foment de l'aprenentatge col·laboratiu.
Descripció de la proposta:
"CTB es un motor de apuntes online colaborativo. Permite a los estudiantes consultar, crear y mejorar sus apuntes de forma interactiva, compartirlos con sus compañeros, hacer anotaciones y realizar y responder consultas.
El objetivo es conseguir que el estudiante sea proactivo con sus estudios, al tiempo que otorga al profesor una herramienta de valor inestimable para la supervisión.
"
Podeu consultar el treball i el resum.
El lliurament de Premis
L’acte de lliurament del Premi Davyd Luque 2013 va tenir lloc a l'Auditori de l'Edifici Vèrtex, el 13 de setembre de 2013, a les 12:00 h, en el marc de l'acte de inauguració del curs acadèmic 2013-2014 de la UPC.

Podeu consultar les fotografies en aquest enllaç: http://www.flickr.com/photos/76150283@N04/sets/72157636147383024/

I el vídeo en aquest altre enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=dngG9m-qPOE
darrera modificació: Desembre 2013
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   UPCnet.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech