Accions del document

Edició 2012

Comparteix Share
La vuitena edició del Premi va rebre un total de 14 propostes innovadores
Podeu consultar un resum de les 14 propostes que es van presentar, i en el cas de que els seus autors hagin donat el seu consentiment, podreu trobar-hi també els treballs complets.
Els projectes guanyadors de la vuitena edició del Premi van ser:
  • En primer lloc, Barcelona Tech Active Class (BTAC), dels autors Jordi Valls i Ramon Martí, membres d'UPCnet.
    El projecte guanyador proposa la creació d'una App en versions iOS i Android de suport a metodologies docents actives a la UPC. El seu objectiu és dotar al professor d'un recurs TIC senzill i accessible que permeti la interacció a l'aula amb els estudiants, millorant així la qualitat associada als processos d'aprenentatge de la nostra universitat.

  • El segon guardó va ser per UPC-NFC, presentada per Ana Jokanovic, estudiant de doctorat de la UPC i Jose Carlos Sancho, investigador del Barcelona Supercomputing Center.
    UPC-NFC és un nou servei per al campus universitari que utilitza les noves tecnologies emergents de les comunicacions pròximes (NFC) dels mòbils per millorar i simplificar l'accés als serveis de la UPC, realitzar pagaments i crear un nou servei per accedir a informació multimèdia a través dels nous dispositius NFC tags.
El lliurament de Premis
L’acte de lliurament del Premi Davyd Luque 2012 va tenir lloc a l'Auditori de l'Edifici Vèrtex, el 12 de juny de 2012, a les 19 h, en el marc de l'Acte de Reconeixement de la Nit de la UPC.
Podeu veure el vídeo d'aquest lliurament de Premis.
darrera modificació: Gener 2013
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   UPCnet.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech