Accions del document

Edició 2010

Comparteix Share
La sisena edició del Premi va rebre 12 propostes innovadores. Els projectes guanyadors van ser:

 

  • En primer lloc, "Eina de comunicació per equips de projectes", dels autors Raimon Lapuente, estudiant de la Facultat d'Informàtica de Barcelona, Enric Mayol, Doctor per la UPC i professor de la FIB, Jordi Piguillem, Doctorant per la UPC, i Marc Alier, Doctor per la UPC i professor de la FIB.

    El projecte proposa integrar dues aplicacions de programari lliure, Atenea i Trac, dotant Atenea de part de les funcionalitats que disposa Trac, amb l'objectiu d'aconseguir que els equips de treball puguin comunicar-se i estructurar la feina d'un projecte o fer-ne el seguiment d'una forma senzilla, ràpida, sostenible i amb un estalvi considerable de temps.

     

  • El segon guardó va ser per UPCcal, presentada per Daniel Beneyto i Oriol Bosch, membres d'UPCnet.
    Aquest projecte proposa la combinació de calendaris existents i la generació de nous amb temàtiques diverses, fent-los accessibles des de qualsevol dispositiu mòbil o client de correu amb gestor d'agenda. El portal del servei permetrà actualitzar el contingut dels calendaris que seran consultats pels usuaris interessats en la temàtica.

Podeu consultar les 12 propostes que es van presentar en aquesta edició del Premi.


El lliurament de Premis va tenir lloc al Palau de Música Catalana, en el marc de la Nit UPC
UPCnet, dins el marc de la Nit UPC, va concedir el 6è Premi Davyd Luque a la Innovació en les TIC. Els guardons van ser lliurats de la mà d'Ernest Maragall, Conseller d'Educació de la Generalitat de Catalunya, Antoni Giró, rector de la UPC i Joaquim Boixareu, president del Consell Social, en un acte celebrat al Palau de la Música Catalana.
Per l'escenari del Palau van desfilar els guanyadors d'aquest any: Raimon Lapuente, Enric Mayol, Jordi Piguillem i Marc Alier, que es van emportar el primer premi amb la seva proposta "Eina de comunicació per a equips de projectes" i els segons premiats, Daniel Beneyto i Oriol Bosch, que van recollir el guardó pel seu UPCcal.

Podeu veure el vídeo i les fotografies de l'acte de lliurament de premis.
darrera modificació: Gener 2013
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   UPCnet.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech