Accions del document

Edició 2009

Comparteix Share
Un total de 25 propostes innovadores es van presentar a la cinquena convocatòria del Premi Davyd Luque, en la que va ser l'edició amb més èxit de participació fins el moment. Els projectes guanyadors van ser:

 

 • En primer lloc, el "Directori UPC", de Sara Pérez i Irene Escudé, membres del PAS del Servei de Comunicació i Promoció de la UPC. La proposta guanyadora de l'edició 2009 proposava convertir el Directori UPC en una xarxa social dels treballadors de la Universitat, que funcioni com un espai d'interacció i alhora com una eina de treball; un escriptori personal on a més d'informar de la seva identitat i activitat dins la UPC, l'usuari el pugui utilitzar per dur a terme les seves tasques diàries de gestió i col·laboració.

  Actualment, les guanyadores del premi, Sara Pérez i Irene Escudé, estan treballant conjuntament amb UPCnet en el disseny d'aquest nou sistema d'informació que aspira a convertir-se en la futura intranet social de la UPC.

 • El segon guardó va ser pel "UPCmaps", de Marcos Montero, membre d'UPCnet. Aquest projecte proposa la construcció d'un mapa interactiu de serveis que aprofiti el potencial de Google Maps per representar dades de serveis i ubicacions de la UPC.

  Ja està disponible al web institucional de la UPC aquest nou servei. El projecte ha estat desenvolupat per Raul Aparicio i dirigit per Cristina Dantart, ambdós del Servei de Comunicació i Promoció de la UPC.

  El servei UPCmaps fa servir la tecnologia de Google Maps per representar informació geogràfica dels Campus, edificis i serveis de la UPC i està previst que durant l'any 2010 incorpori algunes altres funcionalitats proposades per Marcos Montero al projecte premiat l'any passat.

 • Excepcionalment, el jurat va atorgar un accèssit al Premi Davyd Luque, dotat igualment amb 2.000 euros, a:


  La proposta S2O, de les autores Iolanda Garcia i Anna Ribas, membres d'UPCnet. S2O proposa la implementació d'un sistema d'autenticació centralitzat, únic i segur, fent servir el nou carnet de la UPC, que permet que l'usuari només s'identifiqui un sol cop per accedir a tots els serveis que li ofereix la Universitat.

  Més informació sobre la cinquena edició del Premi Davyd Luque
darrera modificació: Setembre 2012
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS Accessibilitat Avís legal   UPCnet.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech