Accions del document

Edició 2006

Comparteix Share
Un total d’onze propostes innovadores es van presentar a la segona edició del Premi Davyd Luque oberta a la comunitat UPC. Els projectes guanyadors van ser:
  • En primer lloc, el “Desenvolupament de serveis basats en xarxes d'igual a igual (P2P) a la comunitat UPC” d’Estela Morales, Víctor Fernàndez i Roberto Díaz, que proposen diversos serveis a oferir dins la UPC mitjançant el protocol Bitorrent.
  • El segon guardó va ser pel “Dispositivo de Ayuda a la Visualización y Diversos (Davyd)” de Leandro Navarro, una iniciativa que pretén dotar les aules universitàries d’una infraestructura informàtica que permeti als professors projectar els continguts de forma més còmoda i accessible.


UPCnet va elaborar els estudis de viabilitat d’ambdós projectes per tal d’ajudar al seu desenvolupament tecnològic i la seva aplicació. A més, es va efectuar la prova pilot del sistema de projecció Davyd en una aula docent de la UPC.


Més informació sobre la segona edició del Premi Davyd Luque

darrera modificació: Setembre 2012
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   UPCnet.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech