Accions del document

Edició 2005

Comparteix Share
A la primera edició del Premi Davyd Luque a la Innovació en les TIC, oberta a la comunitat d’UPCnet, es van presentar un total de vuit propostes. Els guardonats van ser:
  • En primer lloc, la “Plataforma SIP-ToIP en GLP per a la UPC” de José Antonio Tebar i Miguel Ángel Sáiz. El projecte se centra en la convergència IP de veu, dades i presència mitjançant la utilització del protocol SIP basant-se en tota la infraestructura de telefonia.
    Durant el 2008 es va universalitzar i consolidar la plataforma SIP-ToIP a UPCnet, es va expandir amb garanties a la comunitat UPC (començant pels Campus de Vilanova i de Terrassa) i també es van incorporar nous serveis al sistema.
  • En segon premi va recaure en el “Sistema Intel·ligent de gestió de Vulnerabilitats Informàtiques” (SIGVI), una idea d’Òskar Güell i Sebastián Gómez. L’eina SIGVI permet als administradors informàtics detectar vulnerabilitats que puguin afectar els sistemes gràcies a la base de dades d’amenaces que actualitza diàriament.
    El SIGVI va rebre el 2007 la subvenció del Ministeri d’Indústria pel seu caràcter innovador i així impulsar el seu desenvolupament.

Més informació sobre la primera edició del Premi Davyd Luque

darrera modificació: Setembre 2012
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   UPCnet.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech